Uutiskirje 3/21 (8.3.2021)

Hei!

Edellisestä tiedotteestamme on ehtinyt kulua jo pari viikkoa. Asiat ovat edenneet monin tavoin, ja vaikka kaikki ei olekaan vielä kristallinkirkasta, nyt on hyvä hetki kertoa etenemisestä ja saada lisää aktiiveja auttamaan Jyrkiä. Iso kiitos jälleen kerran kaikesta avusta, jota olette jo tähän mennessä Jyrkille tarjonneet.

Olennaisin päivitys on se, että uusi yhdistys, Jyrki Kasvin säätiön tukiyhdistys ry, on nyt perustettu ja järjestäytynyt. Päädyimme valitsemaan yhdistykselle nimen, josta selviää suoraan, että tavoitteena on Jyrkin elämäntyön jatkumisen varmistaminen. Ja paras tapa tehdä niin, on tietty varmistaa Jyrkin elämän jatkuminen. Toivo elää yhä, vaikkei tilanne tietenkään ole varma tai helppo.

Yhdistys on jättämässä näinä päivinä rahankeräyslupahakemuksen. Kun sellainen on saatu, helpottuu varainkeruu yhdistyksen tavoitteiden saavuttamiseksi huomattavasti. Koska luvan saamiseen voi kuitenkin mennä helposti kuukausiakin, edistämme samaan aikaan muita keinoja, joilla yhdistyksen taloutta voidaan vahvistaa.

Helppo ja nopea tapa tukea uutta yhdistystä on liittyä sen jäseneksi! Yhdistyksen jäsenmaksu on 50 euroa. Jäseneksi voi liittyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen säännöissä kuvatun tarkoituksen. Myös kannatusjäsenyys on mahdollinen: Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenmaksu on vähintään 250 euroa, ylärajaa ei ole. Jäseneksi haetaan yhdistyksen verkkokaupan kautta.

Kiireellisiä yhdistyksen toimintaa edistäviä keinoja, joihin tarvitsemme seuraavaksi apua, on Holvi-verkkokauppamme kehittäminen ja pyörittäminen sekä yhdistyksen nettisivujen luominen. Laita viestiä autajyrkia@gmail.com-osoitteeseen, jos sinulla on mahdollisuus auttaa näiden kanssa!

Jani Moliis

hallituksen puheenjohtaja

Jyrki Kasvin säätiön tukiyhdistys ry

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *