Uutiskirje 1/21 (10.2.2021)


Hei,

Jyrki aloitti viime bloginsa toteamalla olevansa hämmentynyt siitä tuen ja avuntarjousten määrästä, jonka hänen edellinen kirjoituksensa herätti. Meille Jyrkin tukikampanjaa koordinoiville on myös ollut todella vaikuttavaa nähdä ne kaikki kannustavat viestit ja avuntarjoukset, joita olette Jyrkille lähettäneet.

Koska kampanjaa tehdään vauhdissa oppien, tajusimme vasta äsken, että meillä olisi syytä olla tapa, jolla voimme viestiä kaikille auttamishalunsa ilmaisseille. Loimme siksi tämän postituslistan, jolle lisäsimme kaikki autajyrkia@gmail.com-osoitteeseen viestiä lähettäneet sillä oletuksella, että haluatte pysyä tietoisina siitä, missä Jyrkin tukikampanjan kanssa mennään. Viestin lopussa on ohjeet ja linkit siihen, miten listalta voi halutessaan poistua.

Tarkoituksena on, että Jyrki jatkaa viestimistä omasta tilanteestaan Uuden Suomen bloginsa kautta, ja me kampanjakoordinaattorit käytämme tätä kanavaa kertoaksemme kampanjan tilanteesta ja siitä, millaista apua siihen kulloinkin tarvitaan.

Saamme lähiaikoina varmuuden siitä, onko uusien hoitojen käynnistämiselle edellytyksiä ja jos on, mikä on tarkempi arvio niiden kustannuksista. Samalla selviää myös tarkemmin, millaisen tukikampanjan Jyrki tarvitsee.

Vaikka joudumme vielä hetken odottelemaan konkreettisimman auttamisen kanssa, voit silti auttaa Jyrkiä jo nyt jakamalla tietoa hänen tilanteestaan omassa somessasi ja lähipiirissäsi. Kannusta muita liittymään tälle postituslistalle, joka onnistuu helposti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen autajyrkia@gmail.com otsikolla “Liity”. Tulemme todennäköisesti esittämään paljon erilaisia avuntarpeita lähiviikkojen aikana. Mitä useampi kuulee niistä, sen varmemmin löydämme parhaat henkilöt auttamaan Jyrkiä.

Jyrkin tukikampanjan puolesta
Ari Heljakka
Johanna Kohvakka
Kirsi Koskelin
Jari J. Marjanen
Jani Moliis

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *