Uutiskirje 4 / 21 (15.3.2021)

Hei!

Saimme viime viikolla käynnistettyä yhdistyksen jäsenhankinnan, ja perjantain hallituksen kokouksessa hyväksyimme jo 89 jäsentä yhdistykseen. Jäsen- ja kannatusjäsenmaksuja on kertynyt jo lähes kymmenen tuhatta euroa, joka on mahtava ensimmäisen viikon tulos. Jos et ole vielä liittynyt jäseneksi, niin se onnistuu helposti Holvi-verkkokauppamme kautta.

Yhdistyksen toiminnan pääpaino on viimeisen viikon ajan ollut nettisivujemme perustamisessa ja kuntoon laittamisessa. Ne on nyt avattu ja löytyvät osoitteesta https://jyrkikasvi.org. Nettisivuista ei ole suunniteltu aktiivista keskustelualustaa, vaan ennemmin yhdistyksen “arkistoa”, josta löytää kerralla kaikki yhdistyksen toiminnan kannalta olennaiset asiat. Sieltä löytyvät nyt mm. yhdistyksen kokousten pöytäkirjat ja aiemmin lähetetyt uutiskirjeet. Myös yhdistyksen akuutit avuntarpeet on koottu sivuille (tällä hetkellä kaipaamme nettikaupan pyörittäjää, kirjanpitäjää ja kuvittajia suunniteltuihin tuleviin teoksiin). Käy tutustumassa sivuihin ja laita meille palautetta.

Yhdistyksen Twitter-tili on myös avattu, ja Facebook-sivut on tarkoitus saada auki lähipäivinä. Näitä käytetään yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen. Mihinkään “viralliseen” toimintaan niitä ei käytetä, joten yhdistyksen toimintaan pääsee hyvin osallistumaan avoimilla alustoilla.

Meille on tullut joitakin kysymyksiä yhdistyksen ja Jyrkin välisestä suhteesta. Jyrkillä ei ole virallista asemaa tai roolia yhdistyksessä. Kehitämme yhdistystä kuitenkin tiiviissä vuorovaikutuksessa hänen kanssaan, jotta se palvelisi mahdollisimman hyvin hänen näkemyksiään ja tarpeitaan. Yhdistyksen säännöt on muotoiltu tarkoin harkiten niin, että näin voidaan toimia yhdistyksen yleishyödyllinen tarkoitus varmistaen. Tukemalla yhdistystä tuet siis sen tarkoituksen mukaisesti Jyrki J. J. Kasvin elämäntyön edistämistä.

Terveisin

Jani Moliis

puheenjohtaja

Jyrki Kasvin säätiön tukiyhdistys ry

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *