Uutiskirje 5 / 21 (31.3.21)

Hei!

Kevät etenee vauhdilla, samoin yhdistyksemme toiminta, jonka tavoitteena on Jyrkin auttaminen ja tulevaisuudessa myös hänen nimeään kantavan säätiön perustaminen.

Olemme saaneet verkkokauppaamme uusia myyntiartikkeleita, joita ostamalla voi tukea Jyrkiä sekä tukiyhdistystä:

  • Olemme koonneet erän Jyrkin vanhoja vaaliaineistoja myytäväksi nettikauppaan. Tuotteita ei ole paljon, joten varmista itsellesi aito Jyrki-muistoesine ennen kuin ne on loppuunmyyty.
  • 14.4. klo 16 – 19 järjestetään mielenkiintoinen webinaari “Uudet hoidot tulevat – terveydenhoito muutoksessa”. Puhujina on arvostettu joukko asiantuntijoita, myös Jyrki. Tilaisuuden juontaa Sallamaari Muhonen. Alla webinaarin ohjelma (löytyy myös nettisivultamme): 

Toimitusjohtaja Sanna Lauslahti: Lisää lääketutkimuksia Suomeen – tutkimus tuo toivoa

Tutkimusprofessori Juha Klefström: Tutkimus ohjaa onnistunutta hoitoa

Tekniikan tohtori Jyrki Kasvi: Onnistunut hoito – potilaan näkökulma

Tulevaisuuden tutkija Elina Hiltunen: Terveydenhuollon tulevaisuus

Liikkeenjohdon konsultti Cristina Andersson: Kvanttiteknologia ja terveyden uusi aika

Kysymyksiä ja keskustelua

Lippuja webinaariin voi ostaa nettikaupasta. Yhdistyksen jäsenet saavat 10 euron alennuksen käyttämällä kampanjakoodia “JKSTYjasenalennus”. Jos et ole vielä jäsen, jäsenmaksunkin saat maksettua yhdistyksen Holvi-kaupassa.

Kauppaan on lähiaikoina tulossa lisäksi myyntiin Jyrkin kirjallista tuotantoa niin painettuina teoksina kuin sähkökirjoina.Työnimellä “Posliinikissa ja muita fantastisia tarinoita” kulkeva Jyrkin novellikokoelma etsii vielä potentiaalista, ammattitaitoista taittajaa. Jos osaat suositella sopivaa vapaaehtoista, niin pyydä häntä ottamaan yhteyttä Kirsi Koskeliniin, kirsi.koskelin@gmail.com. 

Jyrkin tilanteessa on tapahtunut myönteistä kehitystä, Jyrki kertoo siitä lisää pian.

Terveisin
Jani Moliis
Puheenjohtaja

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *