Uutiskirje 6 / 21 (16.4.21)

Hei!

Yhdistyksemme perustamisen yhtenä päätarkoituksena on saada luotua kestävämmät rakenteet, joilla varoja voidaan kerätä Jyrkin ja hänen elämäntyönsä tueksi. Parissa kuukaudessa ollaankin saatu paljon aikaan, kiitos teiltä saadun vahvan tuen. Tällä hetkellä päätulojen lähde on yhdistyksen nettikauppa, josta löytyy tällä hetkellä seuraavat tuotteet:

  • Yhdistyksen jäsenyydet. Meillä on jo yli 140 varsinaista tai kannatusjäsentä, ja jäsenmaksut ovat olleet selkeästi suurin tulonlähde yhdistykselle.
  • Jyrki-tuotteita. Yhdistys on ostanut Jyrkiltä hänen vanhat vaalimateriaalivarastonsa. Tuotteita ei ole kuin hyvin rajallinen määrä (ja osa onkin jo myyty loppuun), joten tämä on todennäköisesti viimeinen mahdollisuus omistaa Jyrki-rekvisiittaa. Toki jos kysyntä on suurta niin yhdistys voisi tuoda myyntiin uusia Jyrki-tuotteita.
  • Webinaarilippuja. Jo aiemmin markkinoimamme webinaari, jossa huippuasiantuntijat esittelevät yhdessä Jyrkin kanssa näkemyksiä terveyden- ja syöpähoitojen tulevaisuudesta, jouduttiin siirtämään parilla viikolla eteenpäin. Uusi ajankohta on keskiviikko 28.4. klo 16. Alkuperäinen kiireellinen aikataulu johtui siitä, että olimme epävarmoja, mahdollistaako Jyrkin vointi webinaariin osallistumisen myöhemmin. Uusien hoitojen käynnistyttyä meillä on nyt vahva luottamus siihen, että Jyrkin vointi on edelleen hyvä vielä huhtikuun lopullakin. 
  • Jyrki-kirjoja. Yhdistyksestä on tullut jopa kustantaja! Kirjakaupassa myydään signeerattuja kappaleita Jyrkin vanhasta vaalikirjasta Sensuurin vieno viettelys, ja tällä viikolla käynnistettiin ennakkomyynti uudesta novelli- ja raapalekokoelmasta Posliinikissa ja muita fantastisia tarinoita, johon on koottu yhteen kaikki Jyrkin fiktiiviset kirjoitukset vuosien varrelta. 

Yhdistys on jättänyt jo maaliskuun alussa rahankeräyslupa-hakemuksen Poliisihallitukselle, josta olemme saaneet kuittauksen että se on käsittelyssä ja että käsittelyaika on 2 – 4 kuukautta. Jos ja kun lupa myönnetään, helpottuu aktiivinen varainkeruu merkittävästi. Siihen asti Jyrki ja me täällä yhdistyksessä olemme suuresti kiitollisia kaikesta saamastamme tuesta, joka on mahdollistanut Jyrkin hoitojen jatkamisen ja antanut Jyrkille luottamusta siihen, että hoitoja voi myös jatkaa pidempäänkin ilman, että niistä aiheutuu kohtuutonta taloudellista haittaa Jyrkille ja hänen perheelleen.

Tässä vaiheessa paras tapa edelleen auttaa Jyrkiä ja yhdistystä on jakaa tietoa noista yllä olevista myyntiartikkeleista. Mitä suurempi kysyntä niille saadaan, sen luottavaisemmin voimme jatkaa yhdistyksen toiminnan kasvattamista ja varainkeruumenetelmien vakinaistamista.Kiitos!

Jani Moliis
Puheenjohtaja
Jyrki Kasvin säätiön tukiyhdistys ry

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *