Uutiskirje 7 / 21 (28.4.21)

Hei!

Keskiviikkona järjestettiin yhdistyksen webinaari Uudet hoidot tulevat – terveydenhoito muutoksessa, jossa kuultiin erinomaisia puheenvuoroja syöpähoidon ja terveydenhuollon haasteista ja mahdollisuuksista. Maksullinen webinaari kartutti taaas yhdistyksen ja Jyrkin varoja, siitä kiitos kaikille tilaisuuteen lipun ostaneille. Koska sisältö oli erittäin mielenkiintoista ja relevanttia tavoitteidemme edistämiseksi, on tarkoituksena julkaista webinaaritallenne jossakin muodossa mahdollisimman pian. Sitä varten tarvitsisimme kuitenkin avustajan, jolla olisi aikaa ja osaamista editoida tallenne yhteen tai pariin julkaistavaan muotoon. Jos pystyisit tarjoamaan tässä apuja, laita yhdistykselle viestiä osoitteeseen autajyrkia@gmail.com.

Yhdistyksen kustantaman Jyrkin kirjoittaman novellikokoelman Posliinikissa ja muita fantastisia tarinoita ensimmäinen painos on valmistunut! Ennakkotilauksen tehneille kirja postitetaan mahdollisimman pian toukokuun alussa. Jos et ole tilannut vielä kirjaa, voit tehdä sen yhdistyksen nettikaupasta. Kirja on tulossa myyntiin myös Rosebudin liikkeisiin Helsingissä.

Kiitoksena jäsenillemme järjestämme kirjan virtuaalisen julkistamistilaisuuden, jossa Jyrkiä haastattelee Iia Simes. Tilaisuus järjestetään Zoomissa keskiviikkona 5.5. klo 15:30–16:00. Tilaisuuteen pääsee osallistumaan tästä linkistä.

Tervetuloa!

Jani Moliis
puheenjohtaja
Jyrki Kasvin säätiön tukiyhdistys ry

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *