Uutiskirje 8 / 21 (8.6.21)

Hei!

Kesä on täällä ja voimme kaikki iloita siitä, että Jyrki on yhä keskuudessamme nauttimassa siitä – kiitos kaiken saamansa avun. Jyrkin tilanne vaikuttaa juuri tällä hetkellä oikein hyvältä, etenkin jos sitä vertaa tammikuuhun. Toivoa on, että Jyrki on saanut paljonkin lisäaikaa edistää itselleen tärkeitä asioita.

Yhtenä tavoitteena on, että Jyrki saa elämäkertansa valmiiksi. Se eteneekin hyvää vauhtia. Elämäkertaa odotellessa Jyrkin kirjalliseen tuotantoon voi tutustua yhdistyksen verkkokaupasta löytyvien Posliinikissa ja muita fantastisia tarinoita -novelli- ja raapalekokoelman tai Sensuurin vieno viettelys -kokoelman avulla. Jälkimmäinen on Jyrkin vaalikirja vuodelta 2015, eikä painosta ole enää monta kappaletta jäljellä, joten jos haluat omistaa osan Jyrkin poliittista historiaa, varmista oma kappaleesi pian.

Jyrkin yhteiskunnallinen vaikuttaminen jatkuu myös, painottuen enenevissä määrin terveydenhuollon kehittämiseen ja lääketeknologian edistämiseen. Huhtikuussa järjestämämme erittäin korkealuokkaisen ja mielenkiintoisen webinaarin tallenne on nyt ostettavissa ja katsottavissa nettikaupasta. Esitystä voi lämpimästi suositella kaikille syöpähoitojen tulevaisuudesta kiinnostuneille. Jyrkin webinaaripuheenvuoro on vapaasti katsottavissa Youtubessa. Katso ja jaa! 

Koska Jyrkin näkemykset ovat relevantteja globaalisti eivätkä vain suomenkielisille, haaveilemme siitä, että saisimme Jyrkin puheenvuoroon englanninkieliset tekstitykset. Jos sinulla on käännösasiantuntemusta ja mahdollisuus lahjoittaa aikaasi tällaiseen tarkoitukseen, laitathan sähköpostia osoitteeseen autajyrkia@gmail.com.

Itse kirjoitin toukokuussa lyhyen kolumnin lääkehoitojen kehittämisestä Aikamerkki-nettijulkaisuun. Samoin toukokuussa tapasimme Jyrkin kanssa Syöpäjärjestöjen avainhenkilöitä, joiden kanssa keskustelimme mahdollisesta yhteistyöstä.

Ellei Jyrkin tilanteessa tapahdu merkittäviä käänteitä, pidämme näissä uutiskirjeissä pienen kesätauon ja palaamme taas elokuussa asiaan. Ole toki sillä välin meihin päin yhteydessä, jos sinulla on ideoita, miten yhdistys voisi tukea Jyrkiä ja hänen elämäntyönsä edistämistä taas syksyllä.

Oikein hyvää kesää!

Jani Moliis
Puheenjohtaja
Jyrki Kasvin säätiön tukiyhdistys ry

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *