Uutiskirje 9 / 21 (15.8.21)

Hei!

Elokuu on Suomessa arkeen palaamiseen aikaa, kun työt ja opiskelut käynnistyvät taas. Suureksi iloksemme myös Jyrki on edelleen keskuudessamme saatuaan nauttia kesästä, jota hänellä ei pitänyt enää olla. Jyrkin ajatuksia kesästä ja ”jatkoajastaan” voi katsoa Ilta-Sanomien lyhyestä videohaastattelusta.
Arki Jyrkille tarkoittaa tätä nykyä kovin eri asiaa kuin aiemmin, mutta onhan se upeaa, että meidän kaikkien myötävaikutuksella hän saa sitä yhä kokea. Kiitos jälleen kerran!
Jyrkin parantunut tilanne näyttää varmistavan sen, että hänen elämäkertansa valmistuu parhaimmillaan vielä kuluvan syksyn aikana. Haluamme tukiyhdistyksessä antaa hänelle työrauhan elämäkerran viimeistelyyn, emmekä siksi suunnittele lisätoimintaa, joka vaatisi Jyrkin panostusta. Tämä on mahdollista myös siksi, että Jyrkin tähän mennessä keräämän rahoituksen turvin hänen nykyiset hoitokustannuksensa voidaan kattaa pitkälle ensi vuoteen.
Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että me Jyrkin ystävät, tukijat ja fanit emme voisi edelleen tehdä asioita hänen hyväkseen. Jos sinulla on ideoita tai ajatuksia siitä, miten Jyrkiä tai hänen elämäntyötään voitaisiin tukea, laita yhdistykselle sähköpostia. Olemme yhdistyksen hallituksessa ideoineet yhdistyksen julkaisutoiminnan jatkamista (olethan jo hankkinut oman kappaleesi Jyrkin novellikokoelmasta Posliinikissa ja muita fantastisia tarinoita?), ja tunnistaneet mahdollisuuksiksi esim. keittokirjan (”Jyrkin parhaat parsakaalireseptit”) tai sarjakuva-antologian toimittamisen. Olethan myös yhteydessä, jos olet kiinnostunut ja käytettävissä näiden tekemiseen.
Lopuksi vielä muutama syksyn päivämäärä muistiin kirjattavaksi:
– Lauantaina 11.9. Jyrki esiintyy YLEn Flinkkilä & Kellomäki -ohjelmassa. Kuvaukset olivat kuluneella viikolla, ja Jyrki on niihin hyvin tyytyväinen, joten tiedossa on varmasti katsomisen arvoinen ohjelma.
– Sunnuntaina 3.10. järjestetään yhdistyksen syyskokous, johon Jyrki tulee paikalle (todennäköisesti etänä mutta läsnäosallistuminenkaan ei ole täysin poissuljettua) kertomaan tilanteestaan ja toiveistaan yhdistyksen tulevaa toimintaa ajatellen. Tarkoituksena on myös kutsua muita puhujia kokoukseen, joka on avoin kaikille yhdistyksen jäsenille. Syyskokouksessa valitaan myös yhdistyksen ensi vuoden hallitus. Laita harkintaan, voisitko olla käytettävissä niihin tehtäviin!

Hyvää alkavaa syksyä meille kaikille mutta erityisesti Jyrkille!

Jani Moliis
puheenjohtaja
Jyrki Kasvin säätiön tukiyhdistys ry

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *