Uutiskirje 10 / 21 (28.10.21)

Hei,

hyviä uutisia: Jyrki Kasvin säätiön tukiyhdistys ry:lle on myönnetty poliisihallituksen toimesta rahankeräyslupa! Yhdistyksen rahankeräystilille FI62 1544 3000 2534 22 saa nyt luvan kanssa kerätä ja lahjoittaa varoja. Parhaillaan on valmisteilla kampanjasuunnitelma, jonka avulla rahankeräystä lähdetään toteuttamaan. Lähikuukausien tavoitteena on järjestää kaksi erillistä kampanjaa: yksi ennen joulua ja yksi Jyrkin elämäkerran(!) (kustantajana Docendo) julkistamisen yhteydessä helmikuussa.

Varsinaisen kampanjan käynnistymistä ei tarvitse kuitenkaan jäädä odottelemaan, vaan kuka vain saa jo nyt vapaasti pyytää lahjoituksia yhdistykselle. Se kannattaa kuitenkin tehdä niin, että linkkaa lahjoittamisesta kiinnostuneet tälle nettisivulle https://jyrkikasvi.org/rahankerays, josta löytyvät kaikki ne tiedot, jotka poliisihallitus edellyttää yleisölle annettavan lahjoituksia pyydettäessä.

Kuten yllä mainittiin, Jyrkin elämäkerta on valmistumassa kovaa vauhtia. Varsinainen kirjoitustyö on ohi, ja parhaillaan Jyrki viilaa tekstiä kustannustoimittajan kanssa. Kustantaja on kiirehtinyt prosessia huomattavasti normaaliin tahtiin verrattuna, jotta mahdollisuudet siihen, että Jyrki pääsee julkistamiseen osallistumaan, olisivat mahdollisimman hyvät. Kunhan pahin kiire tekstin viimeistelyn kanssa helpottuu, Jyrki kirjoittaa elämäkerran työstöprosessista ja tilanteestaan enemmän blogiinsa.

Yhdistyksen syyskokous järjestettiin lokakuun alussa. Kokouksessa hyväksyttiin ensi vuoden toimintasuunnitelma ja valittiin ensi vuoden hallitus. Varainkeruukampanjan lisäksi yhdistyksen hallitus valmistelee parhaillaan yhdistyksen avustustoiminnan kriteerien määrittämistä, jotta voimme alkaa käyttää kerättyjä varoja yhdistyksen tavoitteiden mukaisesti “kattamaan uusien lääketieteellisten menetelmien ja lääkkeiden saatavuuteen, maahantuontiin ja käyttöön liittyviä kustannuksia.”

Seuraava uutiskirje on tulossa viimeistään silloin, kun joulukeräyskampanja on valmis käynnistettäväksi. Olemme kaikki jo olleet edesauttamassa sitä, että Jyrki pääsi nauttimaan vielä yhdestä kesästä. Seuraavaksi teemme saman joulun kanssa ja sen jälkeen toivottavasti vielä monien kesien ja joulujen yhteydessä!

Hyvää syksyn jatkoa toivottaen,

Jani Moliis

Puheenjohtaja

Jyrki Kasvin säätiön tukiyhdistys ry

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *