Uutiskirje 12 / 21 (22.12.21)

Hyvää joulua ja uutta vuotta 2022!

Jyrki Kasvin säätiön tukiyhdistyksen ensimmäinen toimintavuosi päättyy haikeissa tunnelmissa. Jyrki menehtyi, mutta yhdistyksellä oli silti merkittävä rooli Jyrkin eliniän pidentämisessä joillakin tärkeillä kuukausilla. Mikään ei kuitenkaan lopulta riittänyt siihen, että Jyrki olisi voinut olla viettämässä vielä yhtä joulua kanssamme.

Yhdistys perustettiin alun alkaenkin tiedostaen, että Jyrki ei välttämättä ole keskuudessamme pitkään. Sen nimi päätettiin varta vasten eteenpäinkatsovaksi: että yhdistys tukee jotakin, jota ei vielä ollut olemassakaan eli Jyrkin nimeä kantavaa säätiötä. Yhdistyksen toista toimintavuotta tulee vahvasti ohjaamaan tämän säätiön perustamistavoite.

Ensi vuoden alkupuolella Jyrkin muistoa vaalitaan aktiivisesti: Jyrkin elämäkerta julkaistaan helmikuun 9. päivä ja maalis-huhtikuussa on tarkoitus järjestää Jyrkiä kunnioittava seminaari, jossa käsitellään hänen elämäntyölleen keskeisiä aiheita.

Miten yhdistyksen jäsenenä voit auttaa säätiön perustamisessa ja Jyrkin elämäntyön jatkamisessa?

  • Maksamalla jäsenmaksusi myös ensi vuonna. Toivomme, että mahdollisimman moni Jyrkin avuksi yhdistykseen liittynyt jatkaisi yhdistyksen tukemista edelleenkin. Lähetämme jäsenmaksuista vielä erillisen muistutuksen tammikuussa.
  • Välittämällä tietoa yhdistyksestä ja sen varainkeruusta muille, jotka voisivat olla halukkaita tukemaan sen toimintaa. Tai ehkäpä antamalla jollekulle joululahjana lahjoituksen yhdistykselle?
  • Ostamalla Jyrki-tuotteita yhdistyksen verkkokaupasta. Verkkokaupasta voi jo nyt ennakkoon tilata Jyrkin elämäkerran. Lisäksi tarjoamme 50:lle nopeimmalle mahdollisuuden ostaa verkkokaupasta Jyrkin elämäkerran ja Posliinikissa -novellikokoelman edulliseen yhteishintaan 40 e + toimituskulut.

Kiitos avustasi kuluneena vuonna. Toivotamme kaikille rauhallista vuodenvaihdetta. Työ jatkuu ensi vuonna.

Terveisin

Jani Moliis
Puheenjohtaja
Jyrki Kasvin säätiön tukiyhdistys ry

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *