Uutiskirje 7.11.2022

Hei pitkästä aikaa!

Vaikka viestintämme on ollut vähäisempää viime kuukausina, Jyrkin elämäntyötä jatkavan säätiön valmisteluissa on edistytty. Nyt haluamme tarjota Jyrkin yhteisölle tilaisuuden saapua koolle muistelemaan Jyrkiä yhdessä ja kuulemaan samalla lisää säätiön perustamisprojektista ja suunnitellusta toiminnasta.

Kutsumme sinut viettämään ensimmäistä Jyrkin muistopäivää keskiviikkona 16.11.2022 klo 18.00 alkaen MOW Arenalla. Jyrkiä muistellaan esimerkiksi Ville Niinistön, Panu Laturin ja Jyrkin pojan Ukko Kasvin johdolla. Tilaisuudessa esitellään yhteistyökumppanimme Eduix Oy:n kanssa toteuttava Aarteen arkistot -projekti. Arkistoinnin tavoitteena on pystyttää oma digimuseo Jyrkille, jossa hänen elämäntyönsä tuotokset säilyvät saavutettavassa muodossa tulevillekin sukupolville. Muistopäivän ohjelman päättää open mic, jossa osallistujat pääsevät kertomaan omat muistonsa Jyrkistä. Kauempana asuvien tai muuten aikataulusyistä estyneiden tukijoiden on mahdollista osallistua tilaisuuteen etäyhteydellä Zoomin kautta. Muistopäivän jälkeen ohjelmassa on erillinen yhdistyksen syyskokous.

Muistopäivän tilaisuus ja Jyrki Kasvin säätiön perustaminen eivät olisi mahdollisia ilman Jyrkin yhteisön tukea. Tehokkain tapa auttaa meitä ylläpitämään Jyrkin muistoa ja edistämään säätiön perustamistavoitetta on tehdä suora lahjoitus Rahankeräysvälilehden ohjeiden avulla. Tukiyhdistyksen jäseneksi loppuvuodelle 2022 puolestaan pääsee liittymään tämän linkin kautta. Jos haluaisit auttaa Jyrkin säätiön pääomittamisessa/tukiyhdistyksen toiminnan edistämisessä tarjoamalla aikaasi, verkostojasi tai vapaamuotoisempaa tukea, ota rohkeasti yhteyttä!

1. Muistopäivän ZOOM ID & etäyhteyslinkki: 845 9695 9199
2. Syyskokouksen ZOOM ID & etäyhteyslinkki: 849 4327 5863

Lisätietoja tapahtumasta, suunnitellusta säätiöstä ja yhteistyömahdollisuuksista/vapaaehtoisuudesta tarjoaa allekirjoittanut:

Laura Jalonen
Varainhankinnan koordinaattori
laura@jyrkikasvi.org
+358504691430

Tulevaan katsovin terveisin yhdistyksen puolesta
Laura Jalonen
Jyrki Kasvi säätiön tukiyhdistys ry.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *