Ajankohtaista

Jyrkin kirjoituksia

Yhdistyksen uutiskirjeet

 • Uutiskirje 9 / 21 (15.8.21)
  Hei! Elokuu on Suomessa arkeen palaamiseen aikaa, kun työt ja opiskelut käynnistyvät taas. Suureksi iloksemme myös Jyrki on edelleen keskuudessamme saatuaan nauttia kesästä, jota hänellä ei pitänyt enää olla. Jyrkin ajatuksia kesästä ja ”jatkoajastaan” voi katsoa Ilta-Sanomien lyhyestä videohaastattelusta.Arki Jyrkille tarkoittaa tätä nykyä kovin eri asiaa kuin aiemmin, mutta onhan se upeaa, että meidän kaikkien myötävaikutuksella… Jatka lukemista Uutiskirje 9 / 21 (15.8.21)
 • Uutiskirje 8 / 21 (8.6.21)
  Hei! Kesä on täällä ja voimme kaikki iloita siitä, että Jyrki on yhä keskuudessamme nauttimassa siitä – kiitos kaiken saamansa avun. Jyrkin tilanne vaikuttaa juuri tällä hetkellä oikein hyvältä, etenkin jos sitä vertaa tammikuuhun. Toivoa on, että Jyrki on saanut paljonkin lisäaikaa edistää itselleen tärkeitä asioita. Yhtenä tavoitteena on, että Jyrki saa elämäkertansa valmiiksi. Se… Jatka lukemista Uutiskirje 8 / 21 (8.6.21)
 • Uutiskirje 7 / 21 (28.4.21)
  Hei! Keskiviikkona järjestettiin yhdistyksen webinaari Uudet hoidot tulevat – terveydenhoito muutoksessa, jossa kuultiin erinomaisia puheenvuoroja syöpähoidon ja terveydenhuollon haasteista ja mahdollisuuksista. Maksullinen webinaari kartutti taaas yhdistyksen ja Jyrkin varoja, siitä kiitos kaikille tilaisuuteen lipun ostaneille. Koska sisältö oli erittäin mielenkiintoista ja relevanttia tavoitteidemme edistämiseksi, on tarkoituksena julkaista webinaaritallenne jossakin muodossa mahdollisimman pian. Sitä varten tarvitsisimme kuitenkin… Jatka lukemista Uutiskirje 7 / 21 (28.4.21)
 • Uutiskirje 6 / 21 (16.4.21)
  Hei! Yhdistyksemme perustamisen yhtenä päätarkoituksena on saada luotua kestävämmät rakenteet, joilla varoja voidaan kerätä Jyrkin ja hänen elämäntyönsä tueksi. Parissa kuukaudessa ollaankin saatu paljon aikaan, kiitos teiltä saadun vahvan tuen. Tällä hetkellä päätulojen lähde on yhdistyksen nettikauppa, josta löytyy tällä hetkellä seuraavat tuotteet: Yhdistyksen jäsenyydet. Meillä on jo yli 140 varsinaista tai kannatusjäsentä, ja jäsenmaksut ovat olleet… Jatka lukemista Uutiskirje 6 / 21 (16.4.21)
 • Uutiskirje 5 / 21 (31.3.21)
  Hei! Kevät etenee vauhdilla, samoin yhdistyksemme toiminta, jonka tavoitteena on Jyrkin auttaminen ja tulevaisuudessa myös hänen nimeään kantavan säätiön perustaminen. Olemme saaneet verkkokauppaamme uusia myyntiartikkeleita, joita ostamalla voi tukea Jyrkiä sekä tukiyhdistystä: Olemme koonneet erän Jyrkin vanhoja vaaliaineistoja myytäväksi nettikauppaan. Tuotteita ei ole paljon, joten varmista itsellesi aito Jyrki-muistoesine ennen kuin ne on loppuunmyyty. 14.4.… Jatka lukemista Uutiskirje 5 / 21 (31.3.21)