Rahankeräys

Jyrkin toive oli, että kukkien tai adressien sijaan häntä muistettaisiin tukemalla hänen nimeään kantavaa tukiyhdistystä.

Yhdistykselle on myönnetty rahankeräyslupa RA/2021/1326.

Lahjoitukset voi osoittaa tilille FI62 1544 3000 2534 22 (Nordea) tai maksaa MobilePaylla alla olevan linkin avulla:

Keräyksen tarkoitus

Tarkoituksena on tekniikan tohtori Jyrki J. J. Kasvin elämäntyötä kunnioittaen edistää digitalisaatiota ja uusien yleishyödyllisten teknologisten innovaatioiden käyttöönottoa vaikuttamalla niihin liittyvään yhteiskunnalliseen päätöksentekoon sekä sääntelyyn yleisesti ja suoraan yksittäisissä ennakkotapauksissa. Lisäksi hakijan tarkoituksena on edistää sellaisten uusien lääketieteellisten menetelmien ja lääkkeiden saatavuutta, maahantuontia ja käyttöä, jotka hoitavat tai ehkäisevät vaikeita ja ikääntymiseen liittyviä sairauksia, kuten syöpää.

Erityisesti hakijan tarkoituksena on perustaa Jyrki Kasvin säätiö-niminen säätiö ja auttaa sen toiminnan käynnistämisessä.

Kerättyjen varojen käyttö

Kerättäviä varoja käytetään kattamaan uusien lääketieteellisten menetelmien ja lääkkeiden saatavuuteen, maahantuontiin ja käyttöön liittyviä kustannuksia. Kohderyhmä on potilaat, jotka voisivat hyötyä uusista menetelmistä ja lääkkeistä, mutta joilla ei ole taloudellisia edellytyksiä kattaa niihin liittyviä kustannuksia. Lisäksi
kerättäviä varoja käytetään Jyrki J. J. Kasvin elämäntyön tuotoksien arkistoimiseen ja laajalti saataville asettamiseen.

Varoja voidaan käyttää myös suunnitellun säätiön perustamispääoman pohjaksi.

Rahankeräyksen järjestäjä

Keräyksen järjestää Jyrki Kasvin säätiön tukiyhdistys ry (3192644-7).

Rahankeräykseen liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rahankerays@jyrkikasvi.org. Yhdistyksen kirjepostiosoite on PL 145, 00251 Helsinki 25.